Ryby i owoce morza
Szaszłyki z karmazyna i warzyw z grilla
Filet z okonia nilowego na puree z zielonej soczewicy
Koperkowy okoń nilowy z duszoną marchewka i ziemniaczkami
Pstrąg tęczowy z grilla z pikantnymi ziemniakami
Grillowany marynowany łosoś z cukinią
Czosnkowy łosoś z surówką ze świeżych warzyw
Pieczony karmazyn z duszoną botwiną i selerem naciowym
Smażony morszczuk w pikantnym sosie serowym
Filet z łososia z pieczonymi warzywami
Grillowany morszczuk na ciepłej sałatce szpinakowo-porowej
Migdałowy karp na puree z zielonego groszku
Pstrąg tęczowy z pieca z chrupiącą bagietką
Pieczony łosoś na sałatce z kolorowych buraków
Delikatny łosoś z dodatkiem kaszy perłowej i świeżych warzyw
Grillowany filet z pstrąga łososiowego z sałatką z cukinii
Grillowany pstrąg tęczowy w rozmarynie
Grillowane krewetki na ostro z sosem czosnkowym