Warzywa i Owoce
Kolorowe faszerowane papryki
Gulasz wołowy z białą kapustą i grzybami
Rozgrzewający barszcz czerwony na żeberkach
Słoneczna sałatka z brzoskwiniami z grilla
Grillowane faszerowane bakłażany z serem camembert
Kremowa zupa buraczkowa z grzankami
Francuskie tartaletki z konfiturą z czerwonej cebuli
Szparagi grillowane w boczku
Roladki z bakłażana faszerowane łososiem i fetą
Sylwestrowa sałatka z gruszką
Pieczone buraki z sosem a'la tzatziki
Pieczone frytki z batatów z pomidorowo-paprykową salsą
Zielona tarta porowo-szpinakowa z kozim serem
Pietruszkowy krem z grzybami
Cynamonowe pieczone jabłka z orzechami i rodzynkami
Faszerowane grillowane pieczarki z kozim serem
Grillowany arbuz w miodzie
Grillowane roladki z cukinii